Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
GARDEN 2 : JARDIN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. birds
Answer: oiseaux

2. butterfly
Answer: papillon

3. fence
Answer: clôture


4. flowerbed
Answer: parterre

5. fountain
Answer: fontaine

6. garden furniture
Answer: meubles de jardin

7. greenhouse, hothouse
Answer: serre

8. grill
Answer: grill

9. hammock
Answer: hamac

10. hedge
Answer: haie

11. insects
Answer: insectes

12. pathway
Answer: sentier

13. pond
Answer: étang

14. shed
Answer: réduit

15. sprinkler
Answer: arroseuse

16. steps, stairs
Answer: escalier

17. sunshade
Answer: parasol

18. swimming pool
Answer: piscine

19. worms
Answer: vers


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : GARDEN 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-