Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
GARDEN - ITEMS : JARDIN - ARTICLES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. charcoal
Answer: charbon de bois

2. grill
Answer: grill

3. hammock
Answer: hamac


4. hatchet
Answer: hachette

5. hoe
Answer: houe

6. hosepipe
Answer: tuyau

7. ladder
Answer: échelle

8. lawnmower
Answer: tondeuse

9. mower
Answer: faucheuse

10. rake
Answer: râteau

11. shears
Answer: cisailles

12. shovel
Answer: pelle

13. watering can, sprinkling can
Answer: arrosoir

14. wheelbarrow
Answer: brouette


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : GARDEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-