Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
GEOGRAPHY- FEATURES 2 : GÉOGRAPHIE - DISPOSITIFS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. archipelago
Answer: archipel

2. beach
Answer: plage

3. cave
Answer: grotte, caverne


4. creek
Answer: crique

5. cliff
Answer: falaise

6. coast
Answer: côte

7. countryside
Answer: campagne

8. field
Answer: champ

9. forest, woods
Answer: bois

10. globe
Answer: globe

11. hill
Answer: colline

12. iceberg
Answer: iceberg

13. jungle
Answer: jungle

14. landscape
Answer: paysage

15. map
Answer: carte, plan

16. marsh
Answer: marais

17. meadow, grassland
Answer: pré

18. mountain pass
Answer: col

19. mountain range
Answer: chaîne de montagnes

20. pond
Answer: étang

21. rainforest
Answer: forêt tropicale

22. river bank
Answer: rive

23. sea bed
Answer: fond marin

24. shore
Answer: rivage, rive

25. spring
Answer: source

26. stream
Answer: ruisseau

27. summit, top
Answer: sommet

28. swamp
Answer: marais

29. territory
Answer: territoire

30. trench
Answer: tranchée

31. volcano
Answer: volcan


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : GEOGRAPHY- FEATURES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-