Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 1 : LA GÉOMÉTRIE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. angle
Answer: angle

2. area
Answer: superficie

3. circle
Answer: cercle


4. circumference
Answer: circonférence

5. cone
Answer: cône

6. cube
Answer: cube

7. curve
Answer: courbe

8. cylinder
Answer: cylindre

9. diameter
Answer: diamètre

10. line
Answer: rangée

11. perimeter
Answer: périmètre

12. point
Answer: point

13. radius
Answer: rayon

14. rectangle
Answer: rectangle

15. semicircle
Answer: demi-cercle

16. side
Answer: côté

17. sphere
Answer: sphère

18. square
Answer: carré

19. triangle
Answer: triangle

20. volume
Answer: volume


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-