Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 2 : LA GÉOMÉTRIE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. concave
Answer: concave

2. convex
Answer: convexe

3. edge
Answer: rebord


4. ellipse
Answer: ellipse

5. hemisphere
Answer: hémisphère

6. heptagon
Answer: Heptagon

7. hexagon
Answer: hexagone

8. oval
Answer: ovale

9. parallel lines
Answer: lignes parallèles

10. parallelogram
Answer: parallélogramme

11. pentagon
Answer: pentagone

12. perpendicular lines
Answer: lignes perpendiculaires

13. plane
Answer: plat

14. polygon
Answer: polygone

15. prism
Answer: prisme

16. pyramid
Answer: pyramide

17. quadrangle
Answer: quadrilatère

18. quadrilateral
Answer: quadrilatère

19. ray
Answer: rayon

20. rhombus
Answer: losange

21. segment
Answer: segment

22. straight line
Answer: ligne droite

23. vertex
Answer: sommet


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-