Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.

1. camping
Answer: camping

2. card games
Answer: carte de jeu

3. checkers
Answer: jeu de dames

4. chess
Answer: échecs

5. cooking
Answer: cuisine

6. crossword
Answer: mots croisés

7. dance
Answer: danse

8. darts
Answer: jeu des dards

9. dominoes
Answer: dominos

10. fishing
Answer: pêche

11. gardening
Answer: jardinage

12. hiking
Answer: hausse

13. jigsaw puzzle
Answer: puzzle

14. jogging
Answer: trot

15. marbles
Answer: billes

16. mountaineering
Answer: alpinisme

17. painting
Answer: peinture

18. photography
Answer: photographie

19. riddle
Answer: énigme

  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : HOBBIES

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright