Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
INSECTS : INSECTE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. ant
Answer: fourmi

2. bee
Answer: abeille

3. beetle
Answer: scarabée


4. bug
Answer: punaise

5. butterfly
Answer: papillon

6. caterpillar
Answer: chenille

7. centipede
Answer: centipède

8. cockroach, roach
Answer: cafard

9. cricket
Answer: grillon

10. dragonfly
Answer: libellule

11. earthworm
Answer: ver de terre

12. firefly
Answer: luciole

13. flea
Answer: puce

14. fly
Answer: mouche

15. grasshopper
Answer: sauterelle

16. hornet
Answer: frelon

17. locust
Answer: sauterelle

18. mosquito
Answer: moustique

19. moth
Answer: mite

20. scorpion
Answer: scorpion

21. spider
Answer: araignée

22. termite
Answer: termite

23. tick
Answer: tique

24. wasp
Answer: guêpe

25. worm
Answer: ver


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : INSECTS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-