Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
JEWELLERY / JEWELRY : BIJOUX

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. anklet
Answer: bracelet de cheville

2. bracelet, bangle
Answer: bracelet

3. brooch
Answer: broche


4. chain
Answer: chaîne

5. cuff links
Answer: boutons de manchette

6. earring
Answer: boucle d'oreille

7. necklace
Answer: collier

8. pendant
Answer: pendentif

9. pin
Answer: épingle

10. ring
Answer: bague

11. tiepin
Answer: épingle de cravate

12. watch
Answer: montre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : JEWELLERY / JEWELRY


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-