Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - GADGETS : CUISINE - GADGETS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. barbecue
Answer: barbecue

2. blender
Answer: mélangeur

3. coffeemaker
Answer: cafetière


4. dishwasher
Answer: lave-vaisselle

5. freezer
Answer: congélateur

6. grill
Answer: grill

7. juicer
Answer: presse-fruit

8. microwave
Answer: micro-onde

9. mixer
Answer: mixeur

10. oven
Answer: four

11. refrigerator
Answer: réfrigérateur

12. toaster
Answer: grill-pain


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - GADGETS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-