Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.

1. bottle opener
Answer: ouvre-bouteille

2. cabinet
Answer: cabinet

3. can opener
Answer: ouvre-boîte

4. canister
Answer: boîte métallique

5. casserole
Answer: ragoût

6. counter
Answer: compteur

7. cupboard
Answer: placard

8. cutting board
Answer: conseil de découpage

9. detergent
Answer: détergent

10. dish drainer
Answer: drainer de plat

11. dish towel
Answer: torchon

12. ice tray
Answer: plateau de glace

13. napkin
Answer: serviette

14. paper napkin
Answer: serviette de papier

15. peeler
Answer: éplucheuse

16. rolling pin
Answer: goupille

17. scouring pad
Answer: éponge de lavage

18. sink
Answer: évier

19. stove
Answer: cuisinière

  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - ITEMS

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright