Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 1 : LANGUES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. Arabic
Answer: arabe

2. Dutch
Answer: hollandais

3. English
Answer: anglais


4. French
Answer: français

5. German
Answer: Allemand

6. Greek
Answer: Grec

7. Italian
Answer: Italien

8. Mandarin
Answer: mandarine

9. Portuguese
Answer: Portugais

10. Russian
Answer: Russe

11. Spanish
Answer: espagnol

12. Swedish
Answer: suédois


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-