Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 2 : LANGUES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. Chinese
Answer: Chinios

2. Czech
Answer: Tchèque

3. Danish
Answer: danois


4. Finnish
Answer: finlandais

5. Hungarian
Answer: Hongrois

6. Irish
Answer: irlandais

7. Japanese
Answer: Japonais

8. Malay
Answer: Malais

9. Norwegian
Answer: Norvégien

10. Persian
Answer: Persan

11. Polish
Answer: polonais

12. Romanian
Answer: Roumain

13. Swahili
Answer: swahili

14. Thai
Answer: Thaïlandais

15. Turkish
Answer: turc


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-