Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 1 : PIÈCE DE SÉJOUR 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. armchair
Answer: fauteuil

2. bookcase
Answer: bibliothèque

3. carpet
Answer: tapis


4. center table
Answer: table de centre

5. chair
Answer: chaise

6. clock
Answer: horloge

7. curtains
Answer: rideaux

8. cushion
Answer: coussin

9. fireplace
Answer: cheminée

10. furniture
Answer: meubles

11. lamp
Answer: lampe

12. sofa
Answer: canapé

13. telephone
Answer: téléphone

14. television set
Answer: téléviseur


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-