Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 2 : PIÈCE DE SÉJOUR 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bed-settee, sofa bed
Answer: sofa le lit

2. couch
Answer: canapé

3. heater
Answer: appareil de chauffage


4. indoor plant
Answer: usine d'intérieur

5. lamp shade
Answer: abat-jour

6. mirror
Answer: miroir

7. mural
Answer: peinture murale

8. painting
Answer: peinture

9. radiator
Answer: radiateur

10. record player
Answer: tourne-disque

11. rocking chair
Answer: chaise basculante

12. vase
Answer: vase

13. video
Answer: vidéo


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 2


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-