Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 1 : MASS MÉDIA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. advertisement
Answer: annonce

2. computer
Answer: ordinateur

3. courier, messenger, speed post
Answer: messager


4. letter
Answer: lettre

5. microphone
Answer: microphone

6. news
Answer: actualités

7. newspaper
Answer: journal

8. parcel
Answer: paquet

9. postcard
Answer: carte postale

10. post office
Answer: bureau de poste

11. printer
Answer: imprimeur

12. radio
Answer: radio

13. tape recorder
Answer: magnétophone

14. telefax, fax
Answer: télécopie

15. telephone
Answer: téléphone

16. television
Answer: télévision

17. video
Answer: vidéo


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-