Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MEATS : VIANDES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bacon
Answer: lard

2. beef
Answer: boef

3. boned meat
Answer: viande sans os


4. chicken
Answer: poulet

5. cutlet
Answer: côtelette

6. duck
Answer: canard

7. fish
Answer: poisson

8. ham
Answer: jambon

9. lamb
Answer: agneau

10. lean meat
Answer: viande maigre

11. mince, ground meat
Answer: viande hachée

12. mutton
Answer: mouton

13. partridge
Answer: perdrix

14. pork
Answer: porc

15. poultry
Answer: volaille

16. quail
Answer: caille

17. red meat
Answer: viande rouge

18. salami
Answer: Salami

19. sausage
Answer: saucisse

20. steak
Answer: bifteck

21. turkey
Answer: dinde

22. veal
Answer: veau

23. venison
Answer: venaison

24. white meat
Answer: viande blanche


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MEATS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-