Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MEDICAL STUDIES : ÉTUDES MÉDICALES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. cardiology
Answer: cardiologie

2. dentistry
Answer: dentisterie

3. dermatology
Answer: dermatologie


4. dietetics
Answer: diététique

5. endocrinology
Answer: endocrinologie

6. gerontology
Answer: gérontologie

7. gynecology, gynaecology
Answer: gynécologie

8. nephrology
Answer: néphrologie

9. neurology
Answer: neurologie

10. obstetrics
Answer: obstétrique

11. oncology
Answer: oncologie

12. orthodontics
Answer: orthodontie

13. pediatrics, paediatrics
Answer: pédiatrie

14. pathology
Answer: pathologie

15. physiology
Answer: physiologie

16. physiotherapy
Answer: physiothérapie

17. psychiatry
Answer: psychiatrie

18. psychology
Answer: psychologie

19. radiology
Answer: radiologie

20. rheumatology
Answer: rhumatologie

21. surgery
Answer: opération

22. urology
Answer: urologie


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MEDICAL STUDIES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-