Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MONEY : ARGENT

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. ATM
Answer: guichet électronique

2. bank account
Answer: compte en banque

3. bill
Answer: addition


4. cash
Answer: argent comptant

5. cent
Answer: cent

6. credit card
Answer: carte de crédit

7. current account
Answer: compte courant

8. debit card
Answer: carte de débit

9. dime
Answer: dixième de dollar

10. dollar
Answer: dollar

11. savings account
Answer: compte épargne

12. traveler's checks, traveller's cheques
Answer: chèques-voyage

13. coins
Answer: pièces de monnaie


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MONEY


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-