Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 1 : MUSIQUE - INSTRUMENTS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bugle
Answer: clarion

2. drum
Answer: tambour

3. flute
Answer: flûte


4. guitar
Answer: guitare

5. harp
Answer: harpe

6. piano
Answer: piano

7. saxophone
Answer: saxophone

8. synthesizer
Answer: synthétiseur

9. trumpet
Answer: trompette

10. violin
Answer: violon


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-