Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 2 : MUSIQUE - INSTRUMENTS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. accordion
Answer: accordéon

2. bass
Answer: basse

3. bassoon
Answer: bassoon


4. castanets
Answer: castagnettes

5. cello
Answer: violoncelle

6. clarinet
Answer: clarinette

7. cymbal
Answer: cymbale

8. harmonica
Answer: Harmonika

9. kettledrum
Answer: timbale

10. lute
Answer: luth

11. mandolin
Answer: mandoline

12. oboe
Answer: hautbois

13. tambourine
Answer: tambourin

14. trombone
Answer: trombone

15. tuba
Answer: tuba

16. xylophone
Answer: Xylophone

17. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 2


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-