Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 1 : NATIONALITÉ - ADJECTIFS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. African
Answer: africain

2. American
Answer: américain

3. Asian
Answer: asiatique


4. Australian
Answer: australien

5. British
Answer: britannique

6. Canadian
Answer: canadien

7. Chinese
Answer: chinois

8. European
Answer: européen

9. French
Answer: français

10. German
Answer: allemand

11. Greek
Answer: grec

12. Italian
Answer: itlaien

13. Japanese
Answer: japonais

14. Mexican
Answer: mexicain

15. Russian
Answer: russe

16. Spaniard
Answer: espagnol

17. Swiss
Answer: suisse


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-