Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 2 : NATIONALITÉ - ADJECTIFS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. Arab
Answer: arabe

2. Argentinian
Answer: argentin

3. Austrian
Answer: autrichien


4. Belgian
Answer: belge

5. Brazilian
Answer: brésilien

6. Dutch
Answer: hollandais, néerlandais

7. Egyptian
Answer: égyptien

8. Indian
Answer: indien

9. Indonesian
Answer: indonésien

10. Iranian
Answer: iranien

11. Iraqi
Answer: irakien

12. Israeli
Answer: israélien

13. Korean
Answer: coréen

14. Malaysian
Answer: malaisien

15. Norwegian
Answer: norvégien

16. Portuguese
Answer: portugais


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-