Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 3 : NATIONALITÉ - ADJECTIFS 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. Afghan
Answer: Afghanisch

2. Albanian
Answer: albanais

3. Algerian
Answer: algérien


4. Armenian
Answer: arménien

5. Bolivian
Answer: bolivien

6. Cambodian
Answer: Cambodgien

7. Chilean
Answer: chilien

8. Colombian
Answer: colombien

9. Cuban
Answer: cubain

10. Dane
Answer: Danois

11. Ethiopian
Answer: éthiopien

12. Filipino
Answer: Philippin

13. Finn
Answer: Finlandais

14. Hungarian
Answer: hongrois

15. Jordanian
Answer: jordanien

16. Lebanese
Answer: libanais

17. Libyans
Answer: libyen

18. Mongolians
Answer: mongol

19. Moroccan
Answer: Marocain

20. Nigerian
Answer: nigérien

21. Pakistani
Answer: Pakistanais

22. Roman
Answer: romano

23. Romanian
Answer: roumain

24. South African
Answer: sud-africain

25. Thai
Answer: thaïlandais

26. Turkish
Answer: Turk

27. Welsh
Answer: gallois

28. Zambian
Answer: zambien


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-