Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
NATURAL DISASTERS : CALAMITÉS NORMALES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. blizzard
Answer: tempête de neige

2. cyclone
Answer: cyclone

3. deluge
Answer: déluge


4. drought
Answer: sécheresse

5. earthquake
Answer: tremblement de terre

6. famine
Answer: famine

7. flood
Answer: inondation

8. hailstorm
Answer: abat de grêle

9. hurricane
Answer: ouragan

10. snowstorm
Answer: tempête de neige

11. storm
Answer: tempête

12. tempest
Answer: tempête

13. tornado
Answer: tornade

14. typhoon
Answer: typhon

15. volcanic erruption
Answer: erupção vulcânica

16. whirlpool
Answer: bain à remous

17. whirlwind
Answer: trombe de vent


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : NATURAL DISASTERS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-