Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
NUMBERS : NUMÉRO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. zero
Answer: zéro

2. one
Answer: un

3. two
Answer: deux


4. three
Answer: trois

5. four
Answer: quatre

6. five
Answer: cinq

7. six
Answer: six

8. seven
Answer: 09/01/2005

9. eight
Answer: huit

10. nine
Answer: neuf

11. ten
Answer: dix

12. eleven
Answer: onze

13. twelve
Answer: douze

14. thirteen
Answer: treize

15. fourteen
Answer: quatorze

16. fifteen
Answer: quinze

17. sixteen
Answer: seize

18. seventeen
Answer: dix-sept

19. eighteen
Answer: dix-huit

20. nineteen
Answer: dix-neuf

21. twenty
Answer: vingt

22. thirty
Answer: trente

23. forty
Answer: quarante

24. fifty
Answer: cinquante

25. sixty
Answer: soixante

26. seventy
Answer: soixante-dix

27. eighty
Answer: quatre-vingts

28. ninety
Answer: quatre-vingt-onze

29. hundred
Answer: cent

30. thousand
Answer: mille

31. million
Answer: million

32. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : NUMBERS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-