Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1 : MÉTIERS ET PROFESSIONS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. accountant
Answer: comptable

2. actor
Answer: acteur

3. artist
Answer: artiste


4. baker
Answer: boulanger

5. butcher
Answer: boucher

6. carpenter
Answer: menuisier

7. doctor
Answer: docteur, médecin

8. engineer
Answer: ingénieur

9. farmer
Answer: fermier

10. grocer
Answer: épicier

11. mechanic
Answer: mécanicien

12. musician
Answer: musicien

13. nurse
Answer: infirmière

14. photographer
Answer: photographe

15. pilot
Answer: pilote

16. plumber
Answer: plombier

17. poet
Answer: poète

18. policeman
Answer: agent de police

19. porter
Answer: bagagiste

20. sailor
Answer: marin

21. scientist
Answer: savant

22. secretary
Answer: secrétaire

23. soldier
Answer: soldat

24. tailor
Answer: tailleur

25. teacher
Answer: maître


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-