Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 2 : MÉTIERS ET PROFESSIONS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. actress
Answer: actrice

2. architect
Answer: architecte

3. astrologer
Answer: astrologue


4. astronaut
Answer: astronaute

5. astronomer
Answer: astronome

6. athlete
Answer: athlète

7. blacksmith
Answer: forgeron

8. mason, bricklayer
Answer: maçon

9. cobbler, shoemaker
Answer: cordonnier

10. cook
Answer: cuisinier

11. dancer
Answer: danseur

12. detective
Answer: détective

13. fisherman
Answer: pêcheur

14. gardener
Answer: jardinier

15. greengrocer
Answer: marchand de légumes

16. hairdresser
Answer: coiffeur

17. janitor
Answer: concierge

18. journalist
Answer: journaliste

19. judge
Answer: juge

20. locksmith
Answer: serrurier

21. maid
Answer: bonne

22. mailman, postman
Answer: facteur

23. painter
Answer: peintre

24. politician
Answer: politicien

25. priest
Answer: prêtre

26. professor
Answer: professeur

27. salesman
Answer: vendeur

28. sculptor
Answer: sculpteur

29. singer
Answer: chanteur, chanteuse

30. student
Answer: étudiant, étudiante

31. surgeon
Answer: chirurgien

32. waiter
Answer: garçon, serveur

33. writer
Answer: écrivain


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-