Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3 : MÉTIERS ET PROFESSIONS 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. archaeologist
Answer: archéologue

2. attorney
Answer: avocat

3. banker
Answer: banquier


4. bartender
Answer: barman

5. basketball player
Answer: joueur de basket-ball

6. biologist
Answer: biologiste

7. broker
Answer: courtier

8. bus driver
Answer: conductor del autobús

9. businessman
Answer: homme d'affaires

10. cashier
Answer: caissier, caissière

11. chef
Answer: chef cuisinier

12. chemist, pharmacist
Answer: pharmacien, pharmacie

13. clerk
Answer: employé de bureau

14. coach
Answer: entraîneur

15. consultant
Answer: consultant

16. counsellor
Answer: conseiller

17. dentist
Answer: dentiste

18. designer
Answer: dessinateur

19. economist
Answer: économiste

20. electrician
Answer: électricien

21. employee
Answer: employé

22. fireman
Answer: pompier

23. football player, soccer player
Answer: joueur de football, joueur de ballon

24. manager
Answer: directeur

25. optician
Answer: opticien

26. physician
Answer: médecin

27. police
Answer: police

28. president
Answer: président

29. programmer
Answer: programmateur

30. psychiatrist
Answer: psychiatre

31. receptionist
Answer: hôtesse

32. researcher
Answer: chercheur

33. saleswoman
Answer: vendeuse

34. shopkeeper
Answer: commerçant

35. steward
Answer: steward

36. taxi driver
Answer: chauffeur de taxi

37. typist
Answer: dactylo

38. worker
Answer: ouvrier


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-