Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 1 : PLACES - PUBLIC 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bank
Answer: banque

2. cafetaria
Answer: cafétéria

3. car park
Answer: parc de stationnement


4. church
Answer: église

5. college
Answer: collège

6. gas station
Answer: station service

7. hospital
Answer: hôpital

8. library
Answer: bibliothèque

9. pharmacy
Answer: pharmacie

10. post office
Answer: bureau de poste

11. restaurant
Answer: restaurant

12. school
Answer: école

13. shopping center
Answer: centre commercial

14. supermarket
Answer: supermarché

15. theatre
Answer: théâtre

16. university
Answer: université


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-