Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 2 : PLACES - PUBLIC 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. beauty salon
Answer: salon de beauté

2. bookshop
Answer: librairie

3. boutique
Answer: Boutique


4. car rental
Answer: location de voitures

5. club
Answer: club

6. discotheque
Answer: discothèque

7. golf club
Answer: club de golf

8. golf course
Answer: terrain de golf

9. hardware store
Answer: quincaillerie

10. hostel
Answer: auberge

11. jewellery shop
Answer: magasin de bijoux

12. opera house
Answer: opéra

13. pub
Answer: bistrot, bar

14. travel agency
Answer: bureau de voyages

15. vineyard
Answer: vignoble

16. youth hostel
Answer: auberge de jeunesse


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-