Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
REPTILES : REPTILES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. alligator
Answer: alligator

2. chameleon
Answer: caméléon

3. cobra
Answer: cobra


4. crocodile
Answer: cocodile

5. lizard
Answer: lézard

6. python
Answer: python

7. rattlesnake
Answer: serpent à sonnettes

8. snake
Answer: serpent

9. tortoise
Answer: tortue de terre

10. turtle
Answer: tortue

11. viper
Answer: vipère


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : REPTILES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-