Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 1 : LA SCIENCE - ÉTUDE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. algebra
Answer: algèbre

2. astronomy
Answer: astronomie

3. biology
Answer: biologie


4. botany
Answer: botanique

5. calculus
Answer: calcu

6. chemistry
Answer: chimie

7. geography
Answer: géographie

8. geology
Answer: géologie

9. geometry
Answer: géométrie

10. history
Answer: histoire

11. philosophy
Answer: philosophie

12. physics
Answer: physique

13. psychology
Answer: psychologie

14. trigonometry
Answer: trigonométrie

15. zoology
Answer: zoologie


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-