Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 2 : LA SCIENCE - ÉTUDE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. accountancy
Answer: comptabilité

2. aeronautics
Answer: aéronautique

3. anthropology
Answer: anthropologie


4. archeology, archaeology
Answer: archéologie

5. astrology
Answer: astrologie

6. calligraphy
Answer: calligraphie

7. choreography
Answer: chorégraphie

8. cosmetology
Answer: cosmétologie

9. economics
Answer: économique

10. entomology
Answer: entomologie

11. etiology, aetiology
Answer: étiologie

12. ornithology
Answer: ornithologie

13. radiology
Answer: radiologie

14. rheology
Answer: rhéologie

15. seismology
Answer: sismologie

16. sociology
Answer: sociologie

17. telegraphy
Answer: télégraphie

18. telepathy
Answer: télépathie

19. theology
Answer: théologie

20. topology
Answer: topologie


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-