Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
SEAFOOD and FISH 2 : FRUITS DE MER ET POISSON 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. anchovy
Answer: anchois

2. cockle
Answer: bucarde

3. crayfish
Answer: écrevisse


4. haddock
Answer: aiglefin

5. hake
Answer: merluches

6. herring
Answer: hareng

7. kipper
Answer: hareng fumé

8. mullet
Answer: mulet

9. mussel
Answer: moule

10. octopus
Answer: pieuvre

11. oyster
Answer: huître

12. prawn
Answer: crevette

13. scallop
Answer: coquille Saint-Jacques

14. sole
Answer: sole

15. squid
Answer: calamar

16. turbot
Answer: turbot

17. whiting
Answer: merlan

18. winkle
Answer: bigoeneau

19. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SEAFOOD and FISH 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-