Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
SEASONS AND PERIODS : SAISONS ET PÉRIODES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. annual
Answer: annuel

2. autumn, fall
Answer: automne

3. biannual
Answer: bisannuel


4. daily
Answer: journalier

5. fortnight
Answer: quinze jours

6. half-yearly
Answer: deux fois l'an

7. monsoon
Answer: mousson

8. monthly
Answer: mensuel

9. quarter
Answer: trimestre

10. quarterly
Answer: trimestriel

11. spring
Answer: printemps

12. summer
Answer: été

13. week
Answer: semaine

14. weekly
Answer: hebdomadaire

15. winter
Answer: hiver


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SEASONS AND PERIODS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-