Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
SOCIETY - PEOPLE : SOCIÉTÉ - LES GENS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. acquaintance
Answer: connaissance

2. boyfriend
Answer: petit ami

3. classmate
Answer: compagnon de classe


4. colleague
Answer: collègue

5. companion
Answer: compagnon

6. comrade
Answer: camarade

7. fiancé
Answer: fiancée

8. fianceé
Answer: fiancé

9. folks
Answer: parents

10. friend
Answer: ami, amie

11. girlfriend
Answer: petit amie

12. lover
Answer: amant

13. neighbor
Answer: voisin

14. playmate
Answer: camarade de jeux

15. relative
Answer: parent

16. roommate
Answer: compagnon d'appartement

17. teammate
Answer: équipier

18. workmate
Answer: collègue


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SOCIETY - PEOPLE


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-