Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
SPORTS 1 : SPORTS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. athletics
Answer: athlétisme

2. badminton
Answer: badminton

3. baseball
Answer: base-ball


4. basketball
Answer: basket-ball

5. billiards
Answer: billiard

6. boxing
Answer: boxe

7. football, soccer
Answer: ballon

8. golf
Answer: golf

9. gymnastics
Answer: gymnastique

10. hockey
Answer: hockey

11. horse-riding
Answer: équitation

12. rugby
Answer: rugby

13. skating
Answer: patinaje

14. skiing
Answer: ski

15. swimming
Answer: natation

16. ping-pong, table tennis
Answer: ping-pong

17. tennis
Answer: tennis

18. volleyball
Answer: volley-ball

19. water polo
Answer: water polo

20. weightlifting
Answer: musculation

21. wrestling
Answer: catch


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SPORTS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-