Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.

1. archery
Answer: tir à l'arc

2. fencing
Answer: escrime

3. handball
Answer: hand-ball

4. high jump
Answer: saut en hauteur

5. hunting
Answer: pavillon de chasse

6. ice hockey
Answer: hockey sur glace

7. ice skating
Answer: patinaje sur glace

8. judo
Answer: judo

9. karate
Answer: karaté

10. long jump, broad jump
Answer: saut en longueur

11. marathon
Answer: marathon

12. martial arts
Answer: arts martial

13. motoring
Answer: circuler en voiture

14. Olympic Games
Answer: Jeux Olympiques

15. Olympics
Answer: Olympiques

16. parachuting
Answer: parachutage

17. pole vault
Answer: saut à la perche

18. race
Answer: course

19. riding
Answer: équitation

20. roller skating
Answer: patinage de rouleau

21. shooting
Answer: tir

22. sprint, dash
Answer: sprint

23. surfing
Answer: surf

24. sword fighting
Answer: combat d'épée

25. water sports
Answer: sports de l'eau

26. water-skiing
Answer: ski nautique

27. winter sports
Answer: sports d'hiver

  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : SPORTS 2

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright