Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
TOURIST - PLACES : TOURISTE - PLACES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. airport
Answer: aéroport

2. amusement park
Answer: parc d'attractions

3. aquarium
Answer: aquarium


4. art gallery
Answer: galerie d'art

5. beach
Answer: plage

6. camping site
Answer: camping

7. cathedral
Answer: cathédrale

8. exchange office
Answer: bureau de change

9. hotel
Answer: hôtel

10. inn
Answer: auberge

11. monument
Answer: monument

12. motel
Answer: motel

13. museum
Answer: musée

14. national park
Answer: parc national

15. palace
Answer: palais

16. station
Answer: gare

17. statue
Answer: statue

18. zoo
Answer: zoo


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : TOURIST - PLACES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-