Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 1 : STATION DE TRAIN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. air conditioned
Answer: climatisé

2. arrival
Answer: arrivée, venue

3. board
Answer: monter à bord


4. cabin
Answer: cabine

5. cancellation
Answer: annulation

6. cloakroom
Answer: vestiaire

7. coach
Answer: wagon

8. compartment, carriage
Answer: compartiment

9. confirmation
Answer: confirmation

10. delay
Answer: retard

11. departure
Answer: départ

12. discount
Answer: réduction

13. early
Answer: tôt

14. engine
Answer: locomotive

15. fare, price
Answer: prix

16. first class
Answer: première classe

17. get-off
Answer: descendre

18. information desk
Answer: bureau de renseignements

19. lower berth
Answer: abaissez la couchette

20. luggage
Answer: bagage

21. luggage locker
Answer: consigne automatique

22. luggage rack
Answer: porte-bagages

23. on time
Answer: à l'heure

24. one-way ticket
Answer: billet simple

25. platform
Answer: quai

26. platform ticket
Answer: billet de quai

27. railway
Answer: chemin de fer

28. reservation
Answer: réservation

29. round-trip ticket
Answer: billet d'aller et retour

30. schedule
Answer: horaire

31. seat
Answer: siège

32. seat number
Answer: posez le nombre

33. second class
Answer: deuxième classe

34. sitting room
Answer: salon

35. sleeping car
Answer: wagon-lit, couchette

36. ticket machine
Answer: distributeur de billets

37. ticket office
Answer: guichet

38. time table
Answer: horaire

39. toilet
Answer: toilettes

40. upper berth
Answer: couchette supérieure

41. waiting room
Answer: salle d'attente


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-