Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 2 : STATION DE TRAIN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. book stand
Answer: stand de livres

2. blanket
Answer: couverture

3. breakfast
Answer: petit déjeuner


4. cafeteria
Answer: cafétéria

5. car rental
Answer: location de voitures

6. credit card
Answer: carte de crédit

7. dining car
Answer: wagon-restaurant

8. dinner
Answer: dîner

9. fine
Answer: amende

10. guard
Answer: garde

11. information
Answer: information

12. luggage trolley
Answer: chariot à bagages

13. luggage van
Answer: fourgon

14. lunch
Answer: lunch, déjeuner

15. magazine
Answer: revue

16. meal
Answer: repas

17. newspaper
Answer: journal

18. newspaper vendor
Answer: marchand de journaux

19. non-vegetarian
Answer: non végétarien

20. number
Answer: nombre

21. pharmacy, chemist
Answer: droguerie , pharmacie

22. pillow
Answer: oreiller

23. railway
Answer: chemin de fer

24. restaurant
Answer: restaurant

25. snack
Answer: casse-croûte

26. stop
Answer: arrêt

27. taxi stand
Answer: station de taxis

28. telephone
Answer: téléphone

29. ticket
Answer: billet

30. ticket collector
Answer: contrôleur

31. time
Answer: temps

32. time of arrival
Answer: heure d'arrivée

33. time of departure
Answer: heure de départ

34. vegetarian
Answer: végétarien

35. window seat
Answer: siège de fenêtre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-