Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 1 : TRANSPORT 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. airplane
Answer: avion

2. bicycle
Answer: bicyclette

3. boat
Answer: bateau


4. bus
Answer: autobus

5. car
Answer: voiture

6. ferry
Answer: ferry-boat

7. helicopter
Answer: hélicoptère

8. limousine
Answer: limosine

9. motorbike, motorcycle
Answer: motocyclette

10. ship
Answer: navire

11. taxi, cab
Answer: taxi

12. train
Answer: train

13. truck, lorry
Answer: camion

14. van
Answer: fourgon


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-