Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 2 : TRANSPORT 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. airliner
Answer: ligne aérienne

2. breakdown van, tow-truck
Answer: dépanneuse

3. canoe
Answer: canot


4. cruiser
Answer: croiseur

5. glider
Answer: planeur

6. jet plane
Answer: avion à réaction

7. kayak
Answer: kayak

8. monorail
Answer: Einschienenbahn

9. motorboat
Answer: canot automobile

10. pickup truck, pick-up van
Answer: camionette

11. raft
Answer: radeau

12. sailboat
Answer: bateau à voiles

13. scooter
Answer: scooter

14. streetcar, tram
Answer: tram, tramway

15. subway
Answer: métro

16. yacht
Answer: yacht


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-