Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
TREES 2 : ARBRES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. cinchona
Answer: quinquina

2. coconut
Answer: arbre de noix de coco

3. holly
Answer: houx


4. palm
Answer: palme

5. rosewood
Answer: bois de rose

6. sandalwood
Answer: bois de santal

7. spruce
Answer: épicéa

8. teak
Answer: teck

9. walnut
Answer: abre de noix

10. willow
Answer: saule


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : TREES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-