Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 1 : LÉGUMES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. cabbage
Answer: chou

2. carrot
Answer: carotte

3. cauliflower
Answer: chou-fleur


4. corn
Answer: maïs

5. cucumber
Answer: concombre

6. lettuce
Answer: laitue

7. mushroom
Answer: champignon

8. onion
Answer: oignon

9. pea
Answer: pois

10. potato
Answer: pomme de terre

11. pumpkin
Answer: citrouille

12. spinach
Answer: épinards

13. tomato
Answer: tomate


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-