Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 2 : LÉGUMES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. artichoke
Answer: artichaut

2. asparagus
Answer: asperge

3. bean
Answer: haricot


4. beetroot
Answer: betterave

5. broccoli
Answer: brocoli

6. eggplant
Answer: aubergine

7. gherkin
Answer: cornichon

8. green bell pepper
Answer: paprika vert

9. leek
Answer: poireau

10. lemon
Answer: citron

11. marrow
Answer: moelle

12. pepper
Answer: poivre

13. olive
Answer: olive

14. radish
Answer: radis

15. red bell pepper
Answer: paprika rouge

16. scallion (spring onion)
Answer: oignon

17. shallot
Answer: échalote

18. string beans
Answer: haricots verts

19. turnip
Answer: navet

20. watercress
Answer: cresson

21. zucchini (courgette)
Answer: courgette

22. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-