Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
WEATHER 2 : TEMPS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. below zero
Answer: en-dessous de zéro

2. blizzard
Answer: tempête de neige

3. clear
Answer: clair


4. cloud
Answer: nuage

5. cool
Answer: frais

6. deluge
Answer: déluge

7. dew
Answer: rosée

8. downpour
Answer: averse

9. drizzle
Answer: crachin

10. drought
Answer: sécheresse

11. dry
Answer: sec

12. fog
Answer: brouillard

13. freezing
Answer: glacial

14. hailstorm
Answer: abat de grêle

15. hurricane
Answer: ouragan

16. muggy
Answer: chaud et humide

17. rain
Answer: pluie

18. rainbow
Answer: arc-en-ciel

19. rainy season
Answer: saison des pluies

20. snowstorm
Answer: tempête de neige

21. storm
Answer: tempête

22. tempest
Answer: tempête

23. thunderstorm
Answer: orage

24. tornado
Answer: tornade

25. typhoon
Answer: typhon

26. warm
Answer: chaud

27. weather forecast
Answer: prévisions météorologiques

28. wet
Answer: humide

29. whirlwind
Answer: trombe de vent

30. wind
Answer: vent


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : WEATHER 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-