Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 1 : FLUGHAFEN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. air hostess
Answer: Gastgeberin

2. airfare
Answer: Flugpreis

3. airline
Answer: Fluglinie


4. airplane
Answer: Flugzeug

5. aisle seat
Answer: Gangsitz

6. allowance
Answer: Zulage

7. baggage, luggage
Answer: Gepäck

8. baggage reclaim, baggage collection
Answer: Gepäckrückgewinnung

9. bank
Answer: Bank

10. cabin luggage
Answer: Kabinegepäck

11. cafeteria
Answer: Kantine

12. cancellation
Answer: Absage

13. confirmation
Answer: Bestätigung

14. customs
Answer: Zollamt

15. customs duty
Answer: Zoll

16. departure lounge
Answer: Abfahrtaufenthaltsraum

17. domestic
Answer: inländisch

18. duty free
Answer: zollfrei

19. excess baggage
Answer: überschüssiges Gepäck

20. flight number
Answer: Flugnummer

21. foreign currency, foreign exchange
Answer: ausländische Währung

22. gate
Answer: Tür

23. immigration
Answer: Paßkontrolle

24. information desk
Answer: Auskunftsbüro

25. international
Answer: international

26. luggage locker
Answer: Gepäckschließfach

27. luggage trolley
Answer: Kofferkuli

28. one-way ticket
Answer: einfache Fahrkarte

29. passenger
Answer: Passagier

30. passport
Answer: Paß

31. reservation
Answer: Reservierung

32. return ticket, round-trip ticket
Answer: Rückfahrkarte

33. seat
Answer: Sitz

34. seat belt
Answer: Sicherheitsgurt

35. seat number
Answer: setzen Sie Zahl

36. taxi stand
Answer: Taxistand

37. telephone
Answer: Telefon

38. terminal
Answer: Endstation

39. ticket
Answer: Fahrkarte

40. toilet
Answer: Toilette

41. visa
Answer: Visum

42. water
Answer: Wasser

43. weight
Answer: Gewicht

44. window seat
Answer: Fenstersitz


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-