Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 2 : FLUGHAFEN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. aircraft
Answer: Maschine

2. aisle
Answer: Gang

3. baggage limit
Answer: Gepäckbegrenzung


4. bank rate
Answer: Diskontsatz

5. breakfast
Answer: Frühstück

6. cabin
Answer: Kabine

7. cuisine
Answer: Kochkunst

8. currency
Answer: Währung

9. customs clearance
Answer: Zollabfertigung

10. customs officer
Answer: Zollbeamte

11. dinner
Answer: Abendessen

12. dinner service
Answer: Eßservice

13. elevator
Answer: Aufzug

14. escalator
Answer: Rolltreppe

15. excess
Answer: Überfluß

16. family
Answer: Familie

17. flight attendant
Answer: Flugbegleiter

18. luggage rack
Answer: Gepäcknetz

19. luggage van
Answer: Gepäckwagen

20. lunch
Answer: Mittagessen

21. meal
Answer: Mahl

22. money
Answer: Geld

23. money exchange
Answer: Wechselstube

24. non-vegetarian
Answer: nicht vegetarisch

25. number
Answer: Nummer

26. passenger car
Answer: Wagen

27. pastry shop
Answer: Konditorei

28. pilot
Answer: Pilot

29. reclaim
Answer: zurückverlangen

30. restaurant
Answer: Restaurant

31. shop
Answer: Geschäft

32. snack
Answer: Imbiß

33. steward
Answer: Steward

34. vegetarian
Answer: Vegetarier

35. weigh
Answer: weigen

36. window
Answer: Fenster


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-