Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 2 : TIERE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. antelope
Answer: Antilope

2. ass
Answer: Esel

3. bat
Answer: Fledermaus


4. beaver
Answer: Biber

5. bison
Answer: Bison

6. bulldog
Answer: Bulldogge

7. cheetah
Answer: Gepard

8. chimpanzee
Answer: Schimpanse

9. dolphin
Answer: Delphin

10. gorilla
Answer: Gorilla

11. hare
Answer: Hase

12. hedgehog
Answer: Igel

13. hippopotamus
Answer: Flußpferd

14. hyena
Answer: Hyäne

15. jackal
Answer: Schakal

16. kangaroo
Answer: Känguruh

17. koala
Answer: Koala

18. lioness
Answer: Löwin

19. mare
Answer: Stute

20. octopus
Answer: Tintenfisch

21. otter
Answer: Otter

22. ox
Answer: Ochse

23. panda
Answer: Pandabär

24. panther
Answer: Panther

25. penguin
Answer: Pinguin

26. polar bear
Answer: polarer Bär

27. porcupine
Answer: Stachelschwein

28. reindeer
Answer: Ren

29. rhinoceros
Answer: Nashorn

30. seal
Answer: Seehund

31. shark
Answer: Hai

32. stag
Answer: Rothirsch

33. toad
Answer: Kröte

34. walrus
Answer: Walroß

35. whale
Answer: Wal


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-